|

Komt allen naar de klimaatmars!

De klimaatcrisis is nu. Hitterecords sneuvelen keer op keer, met als gevolg diepgaande veranderingen voor al het leven op aarde. Op zondag 19 juni gaan we massaal de straat op in Rotterdam voor eerste Klimaatmars sinds de vorming van kabinet Rutte IV.

Ook vanuit Breda begint de lokale klimaatcoalitie, waar de WSWB onderdeel van is met mobiliseren. Zo zijn we afgelopen Woensdag met een klein groepje van de werkgroep gaan posteren (zoals hierboven te zien) en komt er een mobilisatiemiddag op Zaterdag 11 Juni.

Vanuit Breda reizen we samen met onze andere kameraden van de klimaat coalitie Breda naar de klimaatmars in Rotterdam. We verzamelen vanaf 12.00 uur voor het centraal station om gezamenlijk de trein te pakken richting Rotterdam van 12.15. Stuur vooral een mail als je interesse hebt om je aan te sluiten!